garagebedijf Bal, tankstation, shell, vlag

Gemeente Tholen onderzoekt mogelijkheden bouw tankstation

garagebedijf Bal, tankstation, shell, vlag

De gemeente Tholen is bezig met een vooronderzoek naar de mogelijkheden voor een tankstation bij de stoplichten aan het Stenen Kruis. Autobedrijf Bal wil daar een tankstation bouwen.

Bal is nu nog gevestigd op bedrijventerrein Noord en bestaat uit een autoschadebedrijf, een showroom en twee tankstations. Het Shell tankstation heeft een wasstraat en een tankshop. Het AVIA tankstation is onbemand. De gehele onderneming moet echter vertrekken om dat er een woonwijk met winkels wordt gebouwd. De gemeente kocht de bedrijven uit.

Tankstation

De meeste bedrijven verhuizen naar bedrijventerrein Welgelegen maar dat is voor een tankstation geen logische keuze. Daarom hebben Bal en de gemeente gezocht naar een andere locatie. Het is volgens eigenaar Marco Bal de bedoeling dat bij het nieuwe benzinestation een tankshop en een wasstraat worden gebouwd.

Overigens moet de eigenaar voor het autoschadebedrijf en de showroom een andere locatie vinden, meldt PZC. Als de gemeente akkoord gaat, mag bij het Stenen Kruis alleen het tankstation worden gebouwd.  Het is nog niet bekend onder welke vlag het nieuwe benzinestation wordt geopend.

Mogelijkheden

De komende tijd worden de mogelijkheden onderzocht. Daarna moet de gemeenteraad er nog mee akkoord gaan. Bal hoopt dat de onderzoeken binnen twee maanden zijn afgerond.

Auteur: Redactie

1 reactie op “Gemeente Tholen onderzoekt mogelijkheden bouw tankstation”

Bert Knuiman|18.07.11|15:19

Geachte heer Bal,

Wij zijn geinteresseerd in de ontwikkeling en realisatie van bovengenoemd tankstation. Wij blijven graag op de hoogte. U kunt mij ook bereiken onder nr. 06-19.38.36.42 of 024-3444422

Met vriendelijke groet,

Bert Knuiman

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.