total, tankstation, tankpistool

Sparen voor gratis brandstof van Total bij C1000 supermarkt

total, tankstation, tankpistool

Klanten van C1000 kunnen vanaf 4 juli sparen voor tien euro gratis tanken bij Total. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten tot en met zaterdag 13 augustus een tankzegel.

Als klanten een volle spaarkaart met 30 zegels inleveren, ontvangen zij een HappyFuel Card ter waarde van tien euro. Daarnaast ontvangen ze een kortingscoupon ter waarde van 2,50 euro voor een wasprogramma. Deze voucher kan bij 56 deelnemende stations worden ingewisseld.

Brandstof

Ook worden tips gegeven over het besparen van brandstof. Dit gebeurt in samenwerking met Het Nieuwe Rijden. Op posters en flyers is bijvoorbeeld te lezen dat het belangrijk is om de banden op de juiste spanning te houden en de motor uit te zetten bij korte stops.

De volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 20 augustus omgewisseld worden voor de HappyFuel Card. Deze kaarten kunnen tot en met 31 december 2011 ingeleverd worden bij de tankstations van Total.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

3 reacties op “Sparen voor gratis brandstof van Total bij C1000 supermarkt”

R. Bloo|18.08.11|22:30

Ik had 3 “total happyFuel card’s”, elk 10 euro waard.
Ik ging tanken en kreeg maar voor elke kaart (van 10 euro) maar voor 9 euro benzine.
Hoe zit dit??????

jwg de rond|22.08.11|18:46

Ik heb een volle spaarkaart maar ze hebben geen pasjes meer en dit moet ik via de site opvragen kan iemand mij vertellen waar?

marleen|26.08.11|18:00

ik heb ook nog een volle kaart en wil die graag ruilen voor een pasje voor 10 euro. ik heb gebele naar t telefoonnummer gekregen bij C1000, helaas waren alle lijnen bezet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.