tinq, prijzenbord

Twee onbemande tankstations voor bedrijventerrein Ruurlo

Tinq heeft een nieuw onbemande locatie geopend aan de Vente 2 in Ruurlo, op het industrieterrein Everskamp. Ook brandstofleverancier DOC (Diesel Oil Company) opent binnenkort een onbemand tankstation op het industrieterrein, aan de Rondweg Zuid. Het bedrijf hoopt binnen enkele weken te beginnen met de bouw van het tansktation.

Tinq huurt de locatie voor het tankstation van transportbedrijf Van Aalst Logistiek. Het onbemande tankstation verkoopt benzine, diesel en rode gasolie.

Onbemand tankstation

Op het onbemande tankstation van DOC worden reguliere brandstoffen aangeboden. Ook wordt er een Adblue-vulpunt geplaatst en komen er snelle pompen voor vrachtwagens.

Jan Stegeman, woordvoerder van DOC, vindt een onbemand tankstation aan de Rondweg Zuid zeer aantrekkelijk. “Er passeren dagelijks meer dan zestienduizend voertuigen,” zegt hij in De Stentor. “We hopen binnen enkele weken de schop in de grond te kunnen zetten.”

Locatie

De locatie waar DOC het tankstation gaat bouwen is eigendom van auto- en transportbedrijf Teger BV. Teger BV wil zich zelf ook op die locatie gaan vestigen. Het bedrijf is nu nog gevestigd in de Stationsstraat in Ruurlo.

DOC exploiteert ongeveer twintig tankstations in Oost-Nederland. Deze staan onder andere in Varsseveld, Zelhem en Lichtenvoorde.

Met de komst van de twee onbemande locaties verdubbelt het aantal tankstations in Ruurlo. Ruurlo had al twee bemande tankstations, een Tamoil aan de Groenloseweg en een Total aan de Barchemseweg.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.