politieauto, opel astra

Oplettende medewerker zorgt voor aanhouding benzinedief

politieauto, opel astra

Een 35-jarige man uit Westzaan is maandagmiddag aangehouden omdat hij niet had betaald voor zijn benzine.  Een oplettende medewerker van een tankstation aan de Provincialeweg in Zaandam had het kenteken van de man doorgegeven aan de politie.

De benzinedief had rond 16.00 uur voor bijna 100 euro getankt bij het tankstation. Hij werd bij zijn huis opgewacht door twee agenten. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Diefstal

De man bekende de diefstal en gaat het bedrag alsnog betalen. Ook maakt de politie proces-verbaal tegen hem op.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.