total, tankstation, hoogvonderen

Total opent nieuw tankstation bij Roermond aan A73

Total heeft een nieuw tankstation gebouwd: Total tankstation Hoogvonderen. Het ligt aan de westzijde van de A73 ter hoogte van Roermond.

Het nieuwe tankstation is 24 uur per dag geopend. “Dankzij de strategische ligging is het station een echte aanwinst voor ons nationale en Europese netwerk”, zegt Robert Joore, directeur Retail bij Total Nederland.

Tankstation

Begin april werd begonnen met de werkzaamheden. Op 20 juni werd het tankstation geopend. De bouw heeft ongeveer 11 weken in beslag genomen. Het nieuwe tankstation biedt benzine, diesel, de Excellium brandstoffen en LPG aan.

Daarnaast heeft de tankshop een mini-bakery van het concept Bonjour waar klanten verse broodjes kunnen bestellen. Volgens Total worden er nog openingsacties georganiseerd, maar het is nog niet bekend wanneer deze zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total opent nieuw tankstation bij Roermond aan A73 | TankPro.nl
total, tankstation, hoogvonderen

Total opent nieuw tankstation bij Roermond aan A73

Total heeft een nieuw tankstation gebouwd: Total tankstation Hoogvonderen. Het ligt aan de westzijde van de A73 ter hoogte van Roermond.

Het nieuwe tankstation is 24 uur per dag geopend. “Dankzij de strategische ligging is het station een echte aanwinst voor ons nationale en Europese netwerk”, zegt Robert Joore, directeur Retail bij Total Nederland.

Tankstation

Begin april werd begonnen met de werkzaamheden. Op 20 juni werd het tankstation geopend. De bouw heeft ongeveer 11 weken in beslag genomen. Het nieuwe tankstation biedt benzine, diesel, de Excellium brandstoffen en LPG aan.

Daarnaast heeft de tankshop een mini-bakery van het concept Bonjour waar klanten verse broodjes kunnen bestellen. Volgens Total worden er nog openingsacties georganiseerd, maar het is nog niet bekend wanneer deze zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.