cng, aardgas tanken, opening gouda

Eerste aardgas-vulpunt Gouda officieel geopend

Het nieuwe aardgas-vulpunt in Gouda is afgelopen vrijdag officieel geopend door de Goudse wethouder Duurzaamheid en Mileuk Wendy Ruwhof. Het vulpunt van CNG Net staat bij het Goede Doelen tankstation De Baanderij aan de Industriestraat 1.

De wethouder kondigde ook aan dat de gemeente vier bewegwijzeringborden met CNG aanwijzing gaat plaatsen. Het eerste bord werd door Perry van der Ree van De Baanderij in ontvangst genomen.

Aardgas

Het is het eerste aardgas-vulpunt in Gouda en het tiende in de provincie Zuid-Holland. De provincie heeft als doel om een dekkend netwerk van aardgas-vulpunten te realiseren. Andere pompstations die aardgas aanbieden staan in Delfgauw, Hoogblokland, Leerdam, Leiden, Rotterdam, Zoeterwoude, Zoetermeer en twee locaties in Den Haag.

Het totaal aantal aardgas-vulpunten van CNG Net komt hiermee op 39. Er zijn nog 8 vulpunten in aanbouw. CNG Net levert een totaaloplossing voor ondernemers: de investering, realisatie en exploitatie ligt volledig bij CNG Net. De komende jaren gaat CNG Net over op het leveren van groengas. Dit onstaat bij vergisting van onder andere slib en mest, waarna het wordt opgewaardeerd tot aardgaskwaliteit. Daarna wordt het direct in het aardgasnetwerk ingespoten.

Hulpverlening

Het Goede Doelen tankstation is een onbemande tank- en waslocatie. Het bedrijf besteedt de winst op tank- en wasbeurten aan hulpverleningsprojecten als ProPlan en Leger des Heils.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste aardgas-vulpunt Gouda officieel geopend | TankPro.nl
cng, aardgas tanken, opening gouda

Eerste aardgas-vulpunt Gouda officieel geopend

Het nieuwe aardgas-vulpunt in Gouda is afgelopen vrijdag officieel geopend door de Goudse wethouder Duurzaamheid en Mileuk Wendy Ruwhof. Het vulpunt van CNG Net staat bij het Goede Doelen tankstation De Baanderij aan de Industriestraat 1.

De wethouder kondigde ook aan dat de gemeente vier bewegwijzeringborden met CNG aanwijzing gaat plaatsen. Het eerste bord werd door Perry van der Ree van De Baanderij in ontvangst genomen.

Aardgas

Het is het eerste aardgas-vulpunt in Gouda en het tiende in de provincie Zuid-Holland. De provincie heeft als doel om een dekkend netwerk van aardgas-vulpunten te realiseren. Andere pompstations die aardgas aanbieden staan in Delfgauw, Hoogblokland, Leerdam, Leiden, Rotterdam, Zoeterwoude, Zoetermeer en twee locaties in Den Haag.

Het totaal aantal aardgas-vulpunten van CNG Net komt hiermee op 39. Er zijn nog 8 vulpunten in aanbouw. CNG Net levert een totaaloplossing voor ondernemers: de investering, realisatie en exploitatie ligt volledig bij CNG Net. De komende jaren gaat CNG Net over op het leveren van groengas. Dit onstaat bij vergisting van onder andere slib en mest, waarna het wordt opgewaardeerd tot aardgaskwaliteit. Daarna wordt het direct in het aardgasnetwerk ingespoten.

Hulpverlening

Het Goede Doelen tankstation is een onbemande tank- en waslocatie. Het bedrijf besteedt de winst op tank- en wasbeurten aan hulpverleningsprojecten als ProPlan en Leger des Heils.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.