tankstation ontwerp bp

Nieuw BP tankstation in Varsseveld

Pitstop Brussen in Varsseveld realiseert een tankstation onder de vlag van BP. Nu bestaat het bedrijf nog uit een Carwash en Servicecentrum. Het pompstation moet op 16 juli worden geopend.

Bij het tankstation komt een pompshop. De zogenoemde ‘tankstop’ zal zo worden ontwikkeld dat er ruimte is om in de toekomst naast de reguliere en premium brandstoffen ook duurzame brandstoffen zoals AdBlue, bio-ethanol en aardgas aan te bieden. Ook wordt het in de toekomst mogelijk om een elektrische auto op te laden.

Groengas

Het tankstation wordt zo ontworpen dat het een eenheid vormt met het gebouw van Pitstop Brussen. Materialen en kleurstellingen (zwarte profielplaten met zilvergrijze vlakken en houten accenten) sluiten aan bij de vormgeving van Pitstop, meldt Architectenweb.

Het tankstation is ontworpen door Stuyt Architecten. In april is begonnen met de bouw van het nieuwe tankstation. De eerste palen en de opslagtanks zijn al geplaatst. Naar verwachting wordt het pompstation op16 juli geopend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.