conferentie

Conferentie in Düsseldorf over de toekomst van autogas

De Argus European Autogas conferentie wordt op 15 en 16 juni gehouden in Düsseldorf.  De conferentie gaat over het toekomstige aandeel van autogas in de brandstofmix.

Er worden diverse lezingen gegeven. Onderwerpen zijn onder andere technologische innovaties, vraag en aanbod van LPG, over hoe je met overheden samen kunt werken en belastingen. De conferentie is gericht op ondernemers die te maken hebben met autogas, zoals tankstionondernemers, vervoerders en ontwikkelaars.

Trends

Daarnaast worden de trends in de markt besproken en hoe autogas wereldwijd in de markt staat. Er zijn sprekers uit de hele wereld, waaronder uit India, Japan en Mexico. Ook David Tyler, directeur van World LP Gas Association houdt een lezing getiteld ‘Global Autogas Lobbying Plan.’

Op de website van Argus Autogas staat meer informatie over de conferentie. Daar kunt u zich ook inschrijven. Organisator Argus is de marktleider in prijsbeoordelingen en marktanalyse voor de LPG-industrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Conferentie in Düsseldorf over de toekomst van autogas”

koos|13.05.11|10:13

laten we het vooral ook over LNG hebben,
zie oa.: http://www.LNGEurope.eu

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Conferentie in Düsseldorf over de toekomst van autogas | TankPro.nl
conferentie

Conferentie in Düsseldorf over de toekomst van autogas

De Argus European Autogas conferentie wordt op 15 en 16 juni gehouden in Düsseldorf.  De conferentie gaat over het toekomstige aandeel van autogas in de brandstofmix.

Er worden diverse lezingen gegeven. Onderwerpen zijn onder andere technologische innovaties, vraag en aanbod van LPG, over hoe je met overheden samen kunt werken en belastingen. De conferentie is gericht op ondernemers die te maken hebben met autogas, zoals tankstionondernemers, vervoerders en ontwikkelaars.

Trends

Daarnaast worden de trends in de markt besproken en hoe autogas wereldwijd in de markt staat. Er zijn sprekers uit de hele wereld, waaronder uit India, Japan en Mexico. Ook David Tyler, directeur van World LP Gas Association houdt een lezing getiteld ‘Global Autogas Lobbying Plan.’

Op de website van Argus Autogas staat meer informatie over de conferentie. Daar kunt u zich ook inschrijven. Organisator Argus is de marktleider in prijsbeoordelingen en marktanalyse voor de LPG-industrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Conferentie in Düsseldorf over de toekomst van autogas”

koos|13.05.11|10:13

laten we het vooral ook over LNG hebben,
zie oa.: http://www.LNGEurope.eu

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.