firezone piet paulusma

Firezone tankstations organiseren NK Autotrek

firezone piet paulusma

Firezone, een landelijke keten van onbemande tankstations, organiseert het Nederlands Kampioenschap Autotrek. In twee categorieën, dames en heren, strijden de kandidaten om de hoofdprijs: een Firezone tankpas ter waarde van 500 euro.

Het evenement wordt elf keer per jaar georganiseerd op diverse locaties door Nederland. Deelnemers moeten een auto 25 meter trekken zonder hulpmiddelen; degene die dit het snelste doet wint een tankpas. De nummers twee en drie winnen een tankpas ter waarde van 50 euro.

Harlingen

De eerstvolgende NK Autotrek is donderdag 28 april bij het pompstation in Harlingen, aan de Fahrenheitstraat 2. De voorrondes beginnen om 17:30 en eindigen om 18:30. De finale begint om 18:30.

Het evenement vindt plaats in samenwerking met weerman Piet Paulusma. Tijdens elke finale neemt hij zijn programma “Piet’s Weerbericht” op en SBS6 zendt deze beelden dezelfde avond uit.

Firezone

Het is het tweede jaar dat Firezone het NK Autotrek organiseert. Vorig jaar leidden de provinciale voorrondes tot een grote finale waarbij de winnaars een auto mee naar huis mochten nemen. Dit jaar is er geen grote finale.

Op de website van Firezone staat waar de wedstrijden worden gehouden.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.