elektrisch tanken duurzaam brandstof

Total opent elektrische laadpunten bij tankstations

Total Nederland wil op proef zeven van haar servicestations in de Randstad uitrusten met een snellaadpunt voor elektrische auto’s.

In Frankrijk, België en Duitsland lopen ook al proeven met snellaadpunten op tankstations van Total. De uitbreiding van de proef in Nederland moet meer duidelijkheid geven over de specifieke behoefte in Nederland.

Randstad

De proef richt zich op servicestations in de Randstad: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. “We beperken ons in eerste instantie tot een regio waar voldoende elektrische auto’s rijden om het project een goede kans te geven”, zegt Robert Joore, directeur Retail van Total Nederland.

“De angst om onderweg stil te staan is een van de belangrijkste belemmeringen voor de aanschaf van elektrische auto’s. Snellaadpunten kunnen die angst wegnemen. Dankzij ons netwerk van servicestations is Total in staat deze service aan te bieden op strategisch gekozen locaties in de Randstad.”

Logo

De stations die mee doen aan de proef zijn herkenbaar aan het ‘Plug to Drive’-logo. Het eerste station krijgt binnen enkele maanden een snellaadpunt. De andere Plug to Drive stations volgen kort daarop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total opent elektrische laadpunten bij tankstations | TankPro.nl
elektrisch tanken duurzaam brandstof

Total opent elektrische laadpunten bij tankstations

Total Nederland wil op proef zeven van haar servicestations in de Randstad uitrusten met een snellaadpunt voor elektrische auto’s.

In Frankrijk, België en Duitsland lopen ook al proeven met snellaadpunten op tankstations van Total. De uitbreiding van de proef in Nederland moet meer duidelijkheid geven over de specifieke behoefte in Nederland.

Randstad

De proef richt zich op servicestations in de Randstad: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. “We beperken ons in eerste instantie tot een regio waar voldoende elektrische auto’s rijden om het project een goede kans te geven”, zegt Robert Joore, directeur Retail van Total Nederland.

“De angst om onderweg stil te staan is een van de belangrijkste belemmeringen voor de aanschaf van elektrische auto’s. Snellaadpunten kunnen die angst wegnemen. Dankzij ons netwerk van servicestations is Total in staat deze service aan te bieden op strategisch gekozen locaties in de Randstad.”

Logo

De stations die mee doen aan de proef zijn herkenbaar aan het ‘Plug to Drive’-logo. Het eerste station krijgt binnen enkele maanden een snellaadpunt. De andere Plug to Drive stations volgen kort daarop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.