Sakko werkt aan nieuw retailnetwerk

Sakko Commercial tankwagens daf

Oliehandel Sakko uit Bergen op Zoom is dit jaar gestart met de ontwikkeling van een nieuw retailnetwerk. Op dit moment zijn er al vier locaties in Hoogerheide, Oostvoorne, Middelharnis en Hellevoetsluis.

In 2005 stopte Sakko met het retailnetwerk. Toen werd het gehele netwerk van 90 tankstations (Avia en Shell) verkocht aan Tamoil. In datzelfde jaar werkte Sakko ook aan de uitbouw van Sakko Commercial.

Brandstoffen

Onder Sakko Commercial zijn de business-to-business activiteiten verder uitgebreid. De activiteiten bestaan onder meer uit de levering van brandstoffen en smeermiddelen aan ondernemingen in de sectoren transport, industrie, landbouw, aannemerij en garagebedrijven.

Onder de unit Retail vallen de tankstations van Sakko. Het streven is te komen tot een sterk netwerk in met name Zuidwest-Nederland van onbemande tankstations. Er wordt nog gezocht naar nieuwe locaties voor de Sakko-stations.

Onbemande pomp

In februari werd een akkoord bereikt voor de exploitatie van onbemande tankstations in Hoogerheide en Hellevoetsluis en 17 maart werd de pomp in Middelharnis in gebruik genomen.

Voor nieuwe stations heeft Sakko vooral interesse in locaties op industrieterreinen, aan doorgaande wegen of locaties in dichtbevolkte gebieden.

Sakko kan ondernemers in de regio zelf voorzien van brandstoffen als diesel, gasolie en euro door het bezit van een eigen brandstofdepot, OBOT BV. Sakko Commercial BV en OBOT BV behoren tot Sakko Holding BV.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.