OrangeGas, groengas, aardgas, tankstation, pomp

Friesland krijgt dekkend netwerk van groengas-tankstations

OrangeGas, groengas, aardgas, tankstation, pomp

De provincie Friesland beschikt in april over een volledig dekkend netwerk van groengas-tankstations. Via OrangeGas wordt gewerkt aan de uitbreiding van het aantal tankstations.

Deze maand en in april zullen er tankstations in gebruik genomen worden in Harlingen, Joure, Burgum en Surhuisterveen. In Dokkum en Leeuwarden is OrangeGas al aanwezig. OrangeGas zit zelf in Heerenveen.

Groengas-tankstation

De Post Olie Maatschappij heeft onder meer een groengas-tankstation bij dit hoofdkantoor in Heerenveen. Friesland beschikt met de nieuwe vestigingen straks over zeven stations.

Daarmee is het nog niet voorbij met de groei van OrangeGas in Friesland. OrangeGas heeft nog plannen om in 2011 tankstations te realiseren in Sneek en Wolvega.

Landelijk netwerk

De maatschappij is niet alleen in Friesland actief. OrangeGas heeft als doel om voor eind 2011 een landelijk dekkend netwerk voor groengas te realiseren. Daarom staan er nog veel meer locaties in de planning.

Ook kijkt OrangeGas over de grens. In België zijn er plannen voor groengas-tankstations in de buurt van Brussel en Antwerpen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.