bp, ultimate, brandstof, benzine

BP introduceert nieuwe generatie BP Ultimate brandstoffen

BP heeft een nieuwe generatie premium BP Ultimate brandstoffen geïntroduceerd. Het netwerk van alle BP-tankstations in Nederland beschikt inmiddels over de brandstoffen.

Om de introductie van BP Ultimate goed te laten verlopen heeft BP een promotie-campagne op poten gezet op de tankstations. Consumenten maken hierbij kans op een leven lang BP Ultimate.

BP Ultimate

De nieuwe generatie BP Ultimate is speciaal ontwikkeld om de beste prestaties uit de huidige ultramoderne motoren te halen. Daarnaast moet BP Ultimate de brandstofefficiëntie optimaliseren en minder schadelijke uitlaatgassen produceren.

De brandstoffen die verbeterd zijn, zijn de BP Ultimate Ongelood 98 en BP Ultimate Diesel. Zij spelen nu beter in op de veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op het vlak van motor- en brandstoftechnologie.

BP-locaties

De nieuwe generatie BP Ultimate-brandstoffen zijn het resultaat van een uitgebreid ontwikkelings- en testprogramma op BP-locaties in Groot-Brittannië en Duitsland. De Duitse onafhankelijke certificatie- en inspectie-instelling TŰV onderschrijft onder meer de reinigende en beschermende eigenschappen van de producten.

Volgens BP en de onderzoekers hebben de nieuwe BP Ultimate-brandstoffen een hoge verbrandingskwaliteit en een uitzonderlijk reinigend vermogen, dat tot vijf maal hoger is dan dat van basisbrandstoffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.