Kabelmanagement op hyperchargers AgriSnellaad moet laden makkelijker maken

Kabelmanagement op hyperchargers AgriSnellaad maakt laden simpeler

Hyperchargers van AgriSnellaad zijn voorzien van langere kabels en een ingenieus kabelmanagementsysteem.AgriSnellaad, 2022

Het Zeeuwse AgriSnellaad heeft haar hypercharger snellaadpalen uitgerust met een zogenaamd ‘kabelmanagementsysteem’. Dit moet het laden voor alle types elektrische personenauto’s nog eenvoudiger maken.

Het is voortaan nog gemakkelijker opladen bij onze hyperchargers, zo laat AgriSnellaad weten. Door de vele verschillende posities van laadpoorten was het voor personenauto’s soms lastig om de kabel in te pluggen, zo ondervond het bedrijf in de praktijk. Door de hyperchargers nu van langere laadkabels en een ingenieus kabelmanagementsysteem te voorzien, is dit volgens AgriSnellaad verleden tijd. Zwenkarmen bovenop de hypercharger laadpalen met daaraan het in alle richtingen te bewegen laadsnoer, zorgen ervoor dat de laadpoort van alle elektrische voertuigen goed bereikbaar is.

Grootste

AgriSnellaad is de grootste aanbieder van laadfaciliteiten in de regio zuidwest-Nederland. In en rond de provincie Zeeland is het operationeel op 250 locaties, goed voor meer dan vierhonderd snellaadpalen in totaal. Het netwerk wordt met name uitgebreid door de realisatie van nieuwe oplaadplekken bij woningen, bedrijven, in wijken en onderweg. Bijzonder is dat er ook laadlocaties worden gerealiseerd in kleine dorpen.
AgriSnellaad.nl is een formule van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging (CZAV). Naast laadfaciliteiten heeft het bedrijf in zuidwest-Nederland ook een netwerk van bijna 25 onbemande tankstations. Vele hiervan zijn uitgerust met een Ecotap oplaadpunt met 100% groene stroom van Zeeuwind. CZAV streeft in de zuidwesthoek van Nederland naar een netwerk van 1500 oplaadpunten in het jaar 2030.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.