AVIA DKV Mobility laden samenwerking

AVIA Nederland en DKV Mobility gaan laadsamenwerking aan

Door de samenwerking breidt DKV Mobility het netwerk uit met 200 laadpunten Foto: DKV Mobility

AVIA Nederland en DKV Mobility hebben een overeenkomst gesloten op het gebied van elektrisch laden. Het B2B-platform voor betaaloplossingen breidt het netwerk via dochterbedrijf GreenFlux, dat het volledige aanbod aan oplaaddiensten van DKV Mobility beheert, daardoor uit met 200 nieuwe AVIA-laadpunten. 

De laders worden door de samenwerking toegankelijk met de laadpas van DKV, maar ook via de betaalfunctie ‘DKV APP&GO’ binnen de app van het bedrijf.

Sven Mehringer, directeur energie en voertuigservice bij DKV Mobility, is blij met de overeenkomst met AVIA, dat volgens hem al jarenlang een vertrouwde partner is voor conventionele brandstoffen. “Deze samenwerking resulteert in een aanzienlijke toename van het aantal beschikbare laadpunten voor onze klanten in Nederland.”

Ook Susan Kuijpers, algemeen directeur van AVIA Nederland, is enthousiast over de stap. “AVIA is zeer verheugd om DKV Mobility toegang te bieden tot haar snelgroeiende laadnetwerk in Nederland en om de klanten van DKV Mobility te ondersteunen op hun reis door de energietransitie.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.