Sterke groei aantal transacties voor betaalplatform Ease2pay

Foto: persbericht Ease2pay

Betaalplatform Ease2pay kent over de eerste maanden van 2022 een sterke groei van het aantal transacties. Mede door de overname van Involtum Holding B.V. in januari van dit jaar groeide in de periode januari tot mei 2022 het aantal transacties van de gecombineerde onderneming tot bijna 1,7 miljoen.

Zowel de bestaande activiteiten van Ease2pay (+65 procent) als de nieuwe activiteiten van Involtum (+164 procent) laten een sterke groei zien ten opzichte van 2021. Directeur Gijs van Lookeren Campagne: “Ease2pay is het jaar sterk begonnen met een forse groei door met name de partnerkanalen. De focus van het management in 2022 ligt op de uitbouw van de organisatie om book-park-charge te bieden. We zijn heel content met deze sterke groei van het aantal transacties op ons activatie- en betaalplatform.”

Tanken met de app

Meer dan 600 tankstations zijn aangesloten op de app, en er is beschikbaarheid in meer dan 140 steden. Het tanken met gebruik van de app gaat sneller en gemakkelijker, zeggen de ontwikkelaars. Bovendien is de kans op pasfraude kleiner, wordt het debiteurenrisico teruggebracht en worden de handelingen rondom de uitgifte van plastic kaarten weggenomen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.