Vissers Energy Group Venray

Vissers Energy plaatst laadpalen bij tankstations in Venray en Tegelen

Foto: Vissers Energy Group persbericht

Vissers Energy Group heeft zowel het BP-tankstation in Venray (foto) als het TotalEnergies-station in Venlo-Tegelen voorzien van snelladers. Bij beide Limburgse tankstations kunnen EV-bezitters nu terecht om te laden met een vermogen van 60 kW. 

Aan de Leunseweg in Venray werden twee nieuwe Ecotap-laadpalen geplaatst. Het station aan de Venloseweg in Tegelen beschikt nu over één nieuwe laadpaal, eveneens van Ecotap. Klanten kunnen tijdens het laden in de shops terecht voor koffie of bijvoorbeeld een broodje. In het geval van het BP-station is dat bij een shop met het eigen concept Moments & More.

Vissers Energy heeft op dit moment acht stations in het eigen netwerk uitgerust met laadpalen. Eerder dit jaar kreeg het station in Maasbree nog twee laders met ieder een vermogen van 175 kW. De onderneming uit het Limburgse Horst opende in april ook het eerste waterstofstation van de provincie.

Vissers Energy Group Tegelen laden
De nieuwe lader bij het station in Tegelen. Foto: Vissers Energy Group

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.