Laadpalen Ecotap PowerGo Basic-Fit Toolenburg

PowerGo test met aanbieden van snelladers bij sportschool Basic-Fit

Foto: PowerGo

Bezoekers van Basic-Fit Toolenburg kunnen hun elektrische auto binnenkort opladen via de snellaadpunten bij de sportschool. Deze laadpunten, die in de komende maanden worden gerealiseerd, vormen onderdeel van een pilot bij de fitnessketen. 

In eerste instantie krijgt de sportschool in Hoofddorp (foto) vijf laadpunten van 30 kW. Dit aantal is volgens laadpaalexploitant PowerGo flexibel uit te breiden naar negen. Daarnaast wordt er een ‘hypercharger’ met een vermogen van 180 kW geplaatst, waar twee auto’s tegelijk kunnen opladen. “Dankzij deze slimme mix van snelladers kan een klant na het sportschoolbezoek weer met een volle accu vertrekken”, aldus het bedrijf.

Groene stroom

De Ecotap-laadpalen leveren 100 procent groene stroom. Deze energie is afkomstig van de zonneparken van PowerField, het moederbedrijf van PowerGo. De laadpunten zullen 24 uur per dag en gedurende het hele jaar toegankelijk zijn.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Laadpalen Ecotap PowerGo Basic-Fit Toolenburg
Een impressie van de laadpalen die worden gerealiseerd bij de sportschool van Basic-Fit in Hoofddorp. Foto: PowerGo

Basic-Fit en PowerGo gaan na deze pilot ook de andere locaties van Basic-Fit in Nederland onderzoeken. ‘We kijken zeer uit naar de realisatie van de pilot locatie in Hoofddorp.’, aldus Jean-Louis Bertholet, ceo van PowerField en PowerGo. “We zijn blij een duurzame service te kunnen bieden voor alle klanten van Basic-Fit.” Basic-Fit is met meer dan tweehonderd clubs de grootste sportschoolketen van Nederland

PowerGo wil in de komende jaren een van de grootste laadpuntexploitanten in Europa worden. Gezamenlijk met Ecotap, leverancier van de hardware van de laadpalen, zijn al verschillende projecten gerealiseerd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.