AutoTechnica & Service Station Car Wash schuift op naar maart 2022

Vanwege de onzekere situatie rondom corona is de beurs AutoTechnica & Service Station Car Wash in België verplaatst naar 27 tot en met 30 maart 2022. De beurs is al meermaals uitgesteld vanwege de maatregelen en slaat nu 2021 geheel over. Het uitstel is gedaan in overleg met de exposanten en partners.

“In overleg met de exposanten en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten onze wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de 20ste editie van AutoTechnica & Service Station Carwash te verplaatsen naar 27 maart tot en met 30 maart 2022”, schrijft de organisator in een persbericht. Gezondheid staat voorop en de beurs wil exposanten en bezoekers in de best mogelijke omstandigheden ontvangen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.