Carwashsector in tweestrijd over openhouden stofzuigplein en interieurbaan

Stofzuigpleinen en interieurbanen in carwashes mogen openblijven tijdens de harde lockdown. Enerzijds gebeurt het stofzuigen en reinigen zonder klantcontact, anderzijds zorgt de mogelijkheid voor onoverzichtelijke drukte. Het veiligheidsprotocol laat ruimte voor eigen invulling van de ondernemer en dat zorgt voor veel verschillen.

Matz Carwash heeft filialen in Deventer en Zutphen. Eigenaar Martin Kniest kiest ervoor om de stofzuigpleinen open te houden. “Die eerste na de persconferentie dag had ik alles gesloten om drukte te voorkomen. Je wilt toch dat alles zo veilig als mogelijk is, de lockdown is er niet voor niets”, vertelt Kniest.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.