Total Maas in Ermelo: Klanten zien dat we aandacht aan hun auto besteden

Auto’s wassen is mensenwerk, vinden Henrie en Rieke Hop van Total Maas Hop in Ermelo. Onlangs openden zij een carwash bij hun bedrijf: De Wasplaat. Het eigenaarsduo verwacht zo’n 4000 wassingen per jaar te doen met de roll-over en de wasbox. Bijzonder aan deze locatie is dat de carwash volledig is opgetrokken uit baksteen.

De rollover van De Wasplaat in Ermelo draait ondertussen al wel een week of vier. Afgelopen dinsdag was de officiële oplevering door EenzetCarwash. Eigenaar Henrie Hop is sinds de wasstraat draait nog maar weinig in de shop van zijn tankstation te vinden. “Ik vind het in eerste plaats mooi om die auto’s zo op te zien knappen, maar ik geloof ook dat het mensenwerk en de service het verschil maken.” Henrie verzorgt zelf de voorwas en checkt na het programma of het voertuig volledig spik en span uit de carwash komt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.