Leer op het Carwash Professional Forum om een betere leider te worden

Gemotiveerde medewerkers van een autowasstraat voelen zich comfortabel en presteren beter dan collega’s die hun werk niet zo leuk vinden. Maar hoe zorgt een ondernemer ervoor dat zijn medewerkers met een glimlach naar het werk gaan? Consultant en coach Iris Hartmann van I.C.H. Beratung gaat in op het belang van goed leiderschap. In haar presentatie op het Carwash Professional Forum 2020 geeft ze praktische tips en trucs.

Het Carwash Professional Forum 2020 vindt op 1 september online plaats. Het is het eerste digitale carwash-event van Duitsland. Tijdens dit evenement zullen onderwerpen als marketing, klanttevredenheid en social media worden belicht. Actuele onderwerpen waar ondernemers mee te maken hebben. Het doel van het evenement is om ondernemers samen te brengen en kennis uit te wisselen. Leren van en met elkaar is het doel. Iris Hartmann is een van de sprekers. Ze werkt als consultant en coach bij I.C.H. Beratung. In haar presentatie zal zij zich richten op het uitgangspunt van de eigen kracht, het nut van coaching en de kracht van leiderschap.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.