Bekijk de teaser voor het Carwash Professional Forum 2020

Het Carwash Professional Forum wordt online gehouden en is dus volledig coronaproof. Tijdens dit event dat op dinsdag 1 september plaatsvindt, staan virtuele carwash tours en interactieve presentaties op het programma. In deze teaser wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Redacteur Frank van de Ven van CarwashPro legt uit waarom het Carwash Professional Forum interessant is voor carwash-ondernemers die de Duitse taal machtig zijn. Zo wordt onder meer een virtueel bezoek gebracht aan de fabriek van DICO Waschstraßen GmbH. Er wordt een kijkje genomen in de productiehallen en het productieproces komt uitgebreid aan bod. In deze fabriek wordt volop gewerkt aan de ontwikkeling van de technologie achter controle- en kassasystemen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.