Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema

Een wasstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is recentelijk omgetoverd tot een echte jaren 70-carwash. Dennis Steenbrugge is samen met zijn vader en broer eigenaar van de wasgelegenheid in de Zuid-Hollandse plaats en wilde de carwash eens flink aanpakken. “In februari namen we het complex over. Er was een hoop achterstallig onderhoud, vergane glorie.” Hij kocht de wasstraat als liefhebber, omdat hij er zelf in het verleden altijd ging wassen met zijn gehele familie.

Steenbrugge komt zelf uit de regio en als liefhebber van auto’s riep hij in het verleden al dat wanneer het complex te koop zou komen, hij wel geïnteresseerd was. “Dat gebeurde dus uiteindelijk en toen is de bal gaan rollen.” De ondernemer heeft een verleden in de autobranche. “Ik heb altijd bij BMW gewerkt tot ik acht jaar geleden de bouwwereld in ging.” Hij besloot dus een sprong in het diepe te maken en de wasstraat met de omliggende grond als potentiële ontwikkellocatie aan te schaffen.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro, waarin Steenbrugge onder meer praat over zijn personeelsbeleid en zijn wasprogramma’s, die een bijzondere naam hebben gekregen:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/26/carwash-ondernemer-start-wasstraat-met-jaren-70-thema/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.