Bij steeds meer tankstations in Nederland kan de biobrandstof HVO100 worden getankt. Afgelopen week voegde VARO Energy bij 36 Argos-tankstations HVO100 aan het aanbod toe. Hoewel HVO100 de uitstoot van CO2 flink verlaagt, is er een drempel om van reguliere diesel over te stappen naar HVO100: de hoge prijs.
'tot 40 eurocent duurder'

Steeds meer tankstations bieden HVO100; prijs blijft echter drempel

Consumenten die HVO100 willen tanken, kunnen daarvoor nu ook terecht bij 36 tankstations van Argos. Foto: SRS Reclame Service, 2024

Bij steeds meer tankstations in Nederland kan de biobrandstof HVO100 worden getankt. Afgelopen week voegde VARO Energy bij 36 Argos-tankstations HVO100 aan het aanbod toe. Hoewel HVO100 de uitstoot van CO2 flink verlaagt, is er een drempel om van reguliere diesel over te stappen naar HVO100: de prijs.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.