Silvolde Fieten Olie tankstation

Fieten Olie voegt weer tankstation aan netwerk toe

Het 54e tankstation van Fieten Olie is te vinden in Silvolde Foto: Fieten Olie

Het netwerk van Fieten Olie is wederom een tankstation rijker. De 54e locatie van het bedrijf is te vinden in het dorp Silvolde, op het terrein van Automobielbedrijf Willemsen.

De onbemande locatie in de Gelderse Achterhoek ligt op steenworp afstand van de N317. “Het tankstation aan de Ulftseweg in Silvolde is omgekleurd in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie”, aldus het bedrijf uit Hollandscheveld. Aan de pomp is Euro 95, Super 98 en diesel verkrijgbaar.

Fieten Olie meldt binnenkort nog een locatie aan het netwerk toe te voegen. De opening van dit 55e station zal gepaard gaan met een grote actie. Recent voegde het bedrijf ook al stations in het Drentse Rogat, het Friese De Wilgen en een locatie op Urk toe.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie voegt weer tankstation aan netwerk toe | TankPro.nl
Silvolde Fieten Olie tankstation

Fieten Olie voegt weer tankstation aan netwerk toe

Het 54e tankstation van Fieten Olie is te vinden in Silvolde Foto: Fieten Olie

Het netwerk van Fieten Olie is wederom een tankstation rijker. De 54e locatie van het bedrijf is te vinden in het dorp Silvolde, op het terrein van Automobielbedrijf Willemsen.

De onbemande locatie in de Gelderse Achterhoek ligt op steenworp afstand van de N317. “Het tankstation aan de Ulftseweg in Silvolde is omgekleurd in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie”, aldus het bedrijf uit Hollandscheveld. Aan de pomp is Euro 95, Super 98 en diesel verkrijgbaar.

Fieten Olie meldt binnenkort nog een locatie aan het netwerk toe te voegen. De opening van dit 55e station zal gepaard gaan met een grote actie. Recent voegde het bedrijf ook al stations in het Drentse Rogat, het Friese De Wilgen en een locatie op Urk toe.

Lees ook: