TanQyou Elspeet Gelderland

TanQyou opent locatie in het Gelderse Elspeet

Foto: TanQyou

TanQyou heeft het netwerk uitgebreid met een station in de Gelderse plaats Elspeet. Maandag werden de nieuwe pompen van het tankstation aan de Uddelerweg geïnstalleerd. Daarmee is de omkleuring voltooid.

De voormalige Tamoil-locatie is sinds 1 februari onderdeel van het TanQyou-netwerk. Op de locatie worden de brandstoffen Euro 95, diesel en Euro 98 aangeboden. Op een later moment wordt die laatstgenoemde brandstof vervangen door Euro 100+. Dat product is volledig vrij van ethanol en heeft een octaangetal van meer dan 100. De brandstof wordt gezien als geschikt voor oldtimers, sportauto’s, boten, motoren en scooters.

Periodieke prijzenpot

Het Friese bedrijf is bovendien nog bezig met het realiseren van ‘het volledige TanQyou-concept’ op het nieuwe station. “Dit betekent dat je vanaf het voorjaar ook in Elspeet kan meespelen met de periodieke prijzenpot.” Per station verloot de onderneming prijzen. Elke liter getankte brandstof is daarbij goed voor een lot. Door het gebruik van dit soort digitale loyaliteitssysteem worden terugkerende klanten herkend en beloond, is de gedachte van TanQyou.

Het bedrijf telt inmiddels 22 tankstations. Onlangs gaf de onderneming al aan een nieuwe locatie inclusief laadplein te bouwen in het Gelderse Duiven.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TanQyou opent locatie in het Gelderse Elspeet | TankPro.nl
TanQyou Elspeet Gelderland

TanQyou opent locatie in het Gelderse Elspeet

Foto: TanQyou

TanQyou heeft het netwerk uitgebreid met een station in de Gelderse plaats Elspeet. Maandag werden de nieuwe pompen van het tankstation aan de Uddelerweg geïnstalleerd. Daarmee is de omkleuring voltooid.

De voormalige Tamoil-locatie is sinds 1 februari onderdeel van het TanQyou-netwerk. Op de locatie worden de brandstoffen Euro 95, diesel en Euro 98 aangeboden. Op een later moment wordt die laatstgenoemde brandstof vervangen door Euro 100+. Dat product is volledig vrij van ethanol en heeft een octaangetal van meer dan 100. De brandstof wordt gezien als geschikt voor oldtimers, sportauto’s, boten, motoren en scooters.

Periodieke prijzenpot

Het Friese bedrijf is bovendien nog bezig met het realiseren van ‘het volledige TanQyou-concept’ op het nieuwe station. “Dit betekent dat je vanaf het voorjaar ook in Elspeet kan meespelen met de periodieke prijzenpot.” Per station verloot de onderneming prijzen. Elke liter getankte brandstof is daarbij goed voor een lot. Door het gebruik van dit soort digitale loyaliteitssysteem worden terugkerende klanten herkend en beloond, is de gedachte van TanQyou.

Het bedrijf telt inmiddels 22 tankstations. Onlangs gaf de onderneming al aan een nieuwe locatie inclusief laadplein te bouwen in het Gelderse Duiven.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.