Column

Column Ewout Klok: Besmetting!

We hadden het zó graag zó anders gewild. Maar Corona bleef hardnekkiger dan we allemaal hebben kunnen voorzien. Ons secretariaat bleef scherp om ons direct te voorzien wat we wel en niet mochten door de tal van aangescherpte regels die ons werden opgelegd. Mochten we de lunchroom nu wel openhouden of moesten we ook dicht? Wel of niet handhaven op het dragen van mondkapjes? Belangrijk bleef het directe contact met het ministerie waarbij we (gelukkig) samen bleven optrekken om het juiste te doen in onze essentiële beroep.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Ewout Klok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Column Ewout Klok: Besmetting! | TankPro.nl
Column

Column Ewout Klok: Besmetting!

We hadden het zó graag zó anders gewild. Maar Corona bleef hardnekkiger dan we allemaal hebben kunnen voorzien. Ons secretariaat bleef scherp om ons direct te voorzien wat we wel en niet mochten door de tal van aangescherpte regels die ons werden opgelegd. Mochten we de lunchroom nu wel openhouden of moesten we ook dicht? Wel of niet handhaven op het dragen van mondkapjes? Belangrijk bleef het directe contact met het ministerie waarbij we (gelukkig) samen bleven optrekken om het juiste te doen in onze essentiële beroep.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Ewout Klok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.