Esso tankstation oranje Formule 1

Esso-tankstations kleuren tijdens slotrace Formule 1 voor even oranje

-Esso steunt de gooi van Red Bull Racing Honda naar de Formule 1-kampioenstitel met stercoureur Max Verstappen en kleurt tankstations oranje.

De rode luifels van de Esso-tankstations kleuren voor even oranje. Dat doet het bedrijf ‘ter ere van één van de meest competitieve seizoenen in de Formule 1 ooit’. Met het tijdelijk veranderen van de kleur toont Esso haar steun aan de nationale kleur van het thuisland van Max Verstappen, laat het bedrijf weten. 

Het gaat in totaal om vijftien tankstations in Nederland en België die voor even van kleur veranderen. Esso zegt op die manier Red Bull Racing Honda, een partner van het bedrijf, te steunen. Coureur Max Verstappen komt voor dat team uit.

Het gaat in Nederland onder andere om de locaties Vrijban in Delft, Bosserhof in Echt en Tolnegen in Stroe. Op andere locaties zal de campagne worden gesteund door ‘andere elementen’ op het tankstation oranje te kleuren.

‘Fantastisch seizoen’

Volgens de retail channel manager Benelux & Duitsland is de campagne een goede manier om steun te betuigen tijdens de slotrace. “We vinden het geweldig dat we onze steun aan zowel Max Verstappen als aan zijn ploeggenoot Sergio Perez kunnen laten zien door de Esso-tankstations van rood naar oranje te veranderen, en willen hen feliciteren met een fantastisch Formule 1-seizoen”, aldus Bart Teirlinck van ExxonMobil.

Als technology partner van Red Bull Racing Honda werken de partijen onder andere samen op het gebied van racebrandstof en motorolie. “Het is ontzettend spannend om te zien hoe onze technologische samenwerking met Red Bull Racing Honda steeds weer heeft geleid tot innovaties en betere prestaties in 2021, en we kijken uit naar een net zo spannend seizoen voor 2022.”

Zondag namen Max Verstappen en Lewis Hamilton het in Abu Dhabi tegen elkaar op tijdens de allesbeslissende slotrace voor het wereldkampioenschap. In een bloedstollend duel ging de Nederlander er met de wereldtitel vandoor.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Esso-tankstations kleuren tijdens slotrace Formule 1 voor even oranje | TankPro.nl
Esso tankstation oranje Formule 1

Esso-tankstations kleuren tijdens slotrace Formule 1 voor even oranje

-Esso steunt de gooi van Red Bull Racing Honda naar de Formule 1-kampioenstitel met stercoureur Max Verstappen en kleurt tankstations oranje.

De rode luifels van de Esso-tankstations kleuren voor even oranje. Dat doet het bedrijf ‘ter ere van één van de meest competitieve seizoenen in de Formule 1 ooit’. Met het tijdelijk veranderen van de kleur toont Esso haar steun aan de nationale kleur van het thuisland van Max Verstappen, laat het bedrijf weten. 

Het gaat in totaal om vijftien tankstations in Nederland en België die voor even van kleur veranderen. Esso zegt op die manier Red Bull Racing Honda, een partner van het bedrijf, te steunen. Coureur Max Verstappen komt voor dat team uit.

Het gaat in Nederland onder andere om de locaties Vrijban in Delft, Bosserhof in Echt en Tolnegen in Stroe. Op andere locaties zal de campagne worden gesteund door ‘andere elementen’ op het tankstation oranje te kleuren.

‘Fantastisch seizoen’

Volgens de retail channel manager Benelux & Duitsland is de campagne een goede manier om steun te betuigen tijdens de slotrace. “We vinden het geweldig dat we onze steun aan zowel Max Verstappen als aan zijn ploeggenoot Sergio Perez kunnen laten zien door de Esso-tankstations van rood naar oranje te veranderen, en willen hen feliciteren met een fantastisch Formule 1-seizoen”, aldus Bart Teirlinck van ExxonMobil.

Als technology partner van Red Bull Racing Honda werken de partijen onder andere samen op het gebied van racebrandstof en motorolie. “Het is ontzettend spannend om te zien hoe onze technologische samenwerking met Red Bull Racing Honda steeds weer heeft geleid tot innovaties en betere prestaties in 2021, en we kijken uit naar een net zo spannend seizoen voor 2022.”

Zondag namen Max Verstappen en Lewis Hamilton het in Abu Dhabi tegen elkaar op tijdens de allesbeslissende slotrace voor het wereldkampioenschap. In een bloedstollend duel ging de Nederlander er met de wereldtitel vandoor.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.