Hamer zet tijdens Tankstation Vakbeurs in op duurzaamheid

Foto: Hamer

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs vormt duurzaam ondernemen de rode draad in de stand van Hamer. Het bedrijf uit Apeldoorn laat op 10 en 11 november in Expo Houten zien wat de mogelijkheden zijn voor ondernemers wanneer zij schone brandstoffen willen aanbieden. 

“Wij gaan voor duurzaam: waterstof, LNG, HVO en elektrisch laden”, zegt commercieel directeur John Dijkman. “Elektrisch laden gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen, een windmolen of een aggregaat op mierenzuur. Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen klanten bij ons terecht met vragen over het opladen van een batterij, zodat de nuts-aansluiting voor het laadplein gering kan blijven. Dit is bijvoorbeeld een optie op plekken waar het gevraagde aansluitvermogen niet beschikbaar is. Zo kan er toch een laadplein gerealiseerd worden.”

Eco-Runner Team

Om de ambities op het gebied van duurzame brandstoffen te onderstrepen, is Hamer al jaren partner van het Eco-Runner Team Delft. Voor het Nationaal Waterstofcongres ging TankPro langs bij de studenten uit Delft. Maar wie de auto in het echt wil bewonderen, moet ook bij de stand van Hamer zijn. Twee van de teamleden beantwoorden daar namelijk alle vragen over het project.

Niet alleen op het gebied van schone brandstoffen biedt het bedrijf tal van opties, ook met duurzaamheid in de shop houdt Hamer zich bezig. “Wij zijn een totaalinstallateur en kunnen helpen met advies, installatie en onderhoud. De elektrische installatie van de shop, maar ook koelen, verwarmen en ventileren met toepassing van warmtepompsystemen en warmteterugwin-units, kunnen we realiseren en onderhouden.”

Primeur op beurs

Omdat Dijkman en zijn collega’s zich ervan bewust zijn dat het wagenpark niet van de ene op de andere dag verandert, is er eveneens aandacht voor fossiele brandstoffen. “AdBlue, HVO, LPG en GTL blijven voorlopig nog bestaan”, beaamt de commercieel directeur. Hamer laat daarom in de stand een primeur zien: de nieuwste Petrotec brandstofpompenlijn.

Dat naar fossiele brandstoffen nog voldoende vraag is, blijkt uit een project voor Shell waar het bedrijf onlangs aan meewerkte. In het Belgische Arendonk was Hamer verantwoordelijk voor de levering en montage van de complete visuele uitstraling bij een diesel truck-station.

Ook beursbezoekers met interesse in techniek kunnen bij de stand terecht. “Wil je komen werken bij een innoverend bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers in een goede sfeer, met voldoende mogelijkheden tot studie en doorgroei, meld je dan ook bij ons!”

Aanmelden voor de beurs op 10 en 11 november in Expo Houten is gratis en kan nog steeds. Ontmoet Hamer daar! Ook voor het Nationaal Waterstofcongres zijn nog kaarten beschikbaar. 

Lees ook:

Hamer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hamer zet tijdens Tankstation Vakbeurs in op duurzaamheid | TankPro.nl

Hamer zet tijdens Tankstation Vakbeurs in op duurzaamheid

Foto: Hamer

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs vormt duurzaam ondernemen de rode draad in de stand van Hamer. Het bedrijf uit Apeldoorn laat op 10 en 11 november in Expo Houten zien wat de mogelijkheden zijn voor ondernemers wanneer zij schone brandstoffen willen aanbieden. 

“Wij gaan voor duurzaam: waterstof, LNG, HVO en elektrisch laden”, zegt commercieel directeur John Dijkman. “Elektrisch laden gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen, een windmolen of een aggregaat op mierenzuur. Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen klanten bij ons terecht met vragen over het opladen van een batterij, zodat de nuts-aansluiting voor het laadplein gering kan blijven. Dit is bijvoorbeeld een optie op plekken waar het gevraagde aansluitvermogen niet beschikbaar is. Zo kan er toch een laadplein gerealiseerd worden.”

Eco-Runner Team

Om de ambities op het gebied van duurzame brandstoffen te onderstrepen, is Hamer al jaren partner van het Eco-Runner Team Delft. Voor het Nationaal Waterstofcongres ging TankPro langs bij de studenten uit Delft. Maar wie de auto in het echt wil bewonderen, moet ook bij de stand van Hamer zijn. Twee van de teamleden beantwoorden daar namelijk alle vragen over het project.

Niet alleen op het gebied van schone brandstoffen biedt het bedrijf tal van opties, ook met duurzaamheid in de shop houdt Hamer zich bezig. “Wij zijn een totaalinstallateur en kunnen helpen met advies, installatie en onderhoud. De elektrische installatie van de shop, maar ook koelen, verwarmen en ventileren met toepassing van warmtepompsystemen en warmteterugwin-units, kunnen we realiseren en onderhouden.”

Primeur op beurs

Omdat Dijkman en zijn collega’s zich ervan bewust zijn dat het wagenpark niet van de ene op de andere dag verandert, is er eveneens aandacht voor fossiele brandstoffen. “AdBlue, HVO, LPG en GTL blijven voorlopig nog bestaan”, beaamt de commercieel directeur. Hamer laat daarom in de stand een primeur zien: de nieuwste Petrotec brandstofpompenlijn.

Dat naar fossiele brandstoffen nog voldoende vraag is, blijkt uit een project voor Shell waar het bedrijf onlangs aan meewerkte. In het Belgische Arendonk was Hamer verantwoordelijk voor de levering en montage van de complete visuele uitstraling bij een diesel truck-station.

Ook beursbezoekers met interesse in techniek kunnen bij de stand terecht. “Wil je komen werken bij een innoverend bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers in een goede sfeer, met voldoende mogelijkheden tot studie en doorgroei, meld je dan ook bij ons!”

Aanmelden voor de beurs op 10 en 11 november in Expo Houten is gratis en kan nog steeds. Ontmoet Hamer daar! Ook voor het Nationaal Waterstofcongres zijn nog kaarten beschikbaar. 

Lees ook:

Hamer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.