TankProTV: Halloween in de carwash groot succes

Zombies, heksen en monsters namen afgelopen weekend heel wat carwashes en tankstations over in Nederland. In de uitzending van Tank- en CarwashProTV bespraken we met Johan Teunissen van Shell de Wetering de zin en onzin van events in en rondom de carwash. 

De horror carwash wordt een steeds gangbaarder fenomeen in de sector. Bij veel carwashes die het event houden, zit overlap in de invulling – bovenop het griezelen natuurlijk. Vaak worden op voorhand kaarten verkocht en wordt het beste wasprogramma met een korting aangeboden. Bij Shell De Wetering in Utrecht is de ‘haunted carwash’ ondertussen een jaarlijkse traditie. Het event was dit jaar strak uitverkocht.

Productie van biodiesel

In de uitzending was ook aandacht voor Argent Energy in Amsterdam. Victoria Oppenheim gaf een rondleiding door de biodieselfabriek op de Westpoort. We kregen te zien wat er bij de productie van biodiesel komt kijken. Bovendien schetst de supply chain manager van het bedrijf welke rol er voor de brandstof in de toekomst is weggelegd.

De uitzending is op elk gewenst moment terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in TankProTV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankProTV: Halloween in de carwash groot succes | TankPro.nl

TankProTV: Halloween in de carwash groot succes

Zombies, heksen en monsters namen afgelopen weekend heel wat carwashes en tankstations over in Nederland. In de uitzending van Tank- en CarwashProTV bespraken we met Johan Teunissen van Shell de Wetering de zin en onzin van events in en rondom de carwash. 

De horror carwash wordt een steeds gangbaarder fenomeen in de sector. Bij veel carwashes die het event houden, zit overlap in de invulling – bovenop het griezelen natuurlijk. Vaak worden op voorhand kaarten verkocht en wordt het beste wasprogramma met een korting aangeboden. Bij Shell De Wetering in Utrecht is de ‘haunted carwash’ ondertussen een jaarlijkse traditie. Het event was dit jaar strak uitverkocht.

Productie van biodiesel

In de uitzending was ook aandacht voor Argent Energy in Amsterdam. Victoria Oppenheim gaf een rondleiding door de biodieselfabriek op de Westpoort. We kregen te zien wat er bij de productie van biodiesel komt kijken. Bovendien schetst de supply chain manager van het bedrijf welke rol er voor de brandstof in de toekomst is weggelegd.

De uitzending is op elk gewenst moment terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in TankProTV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.