Kuster Energy gaat naast laadpalen ook zonnelaadstations aanbieden

Kuster Energy en AmperaPark, leverancier van zonnelaadstations, gaan een samenwerking aan. Het eerste resultaat van de overeenkomst zal zichtbaar zijn bij het Kuster Energy-tankstation in Groenlo, waar een overdekt laadplein komt te staan.

Om het aanbod te verbreden, wordt het Achterhoekse Kuster Energy reseller van AmperaPark. Kuster Energy is al actief in de markt voor laadpalen en hoopt door de samenwerking het totaalplaatje aan te kunnen bieden, vertelt Jan Pieter de Wilde. “Als je ook een systeem kan aanbieden waarin laadpalen hun eigen energie opwekken en dat combineert met een laadpas, heb je het hele pakket. We merken dat er veel interesse is in de markt voor het laden, maar dat ook de vraag speelt waar je de stroom vandaan haalt”, aldus de commercieel directeur van Kuster Energy.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.