Fastned laadstation

Fastned ziet omzet in derde kwartaal bijna verdubbelen

De omzet van Fastned is in het derde kwartaal bijna verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de maanden juli, augustus en september werd een totale omzet geboekt van 3,2 miljoen euro, tegenover 1,6 miljoen euro in het derde kwartaal van 2020.

Volgens het Amsterdamse bedrijf werd de omzetstijging van 96 procent gerealiseerd dankzij de sterke verkoop van elektrische voertuigen in alle markten waarin Fastned actief is. Het wegverkeer en de vraag naar opladen werden wel nog steeds beïnvloed door de coronamaatregelen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.