Stuntprijzen zorgen voor file bij tankstation van DCB Energy

Spotgoedkope brandstof zorgde maandagavond voor een file van zo’n vijftig auto’s bij het DCB Energy-tankstation in Eindhoven. Met stuntprijzen van 1,449 euro voor een liter Euro 95 en 1,109 euro voor een liter diesel luidde het bedrijf het zestigjarig jubileum in.

Terwijl de benzine- en dieselprijzen dagelijks record verbreken, konden klanten bij het tankstation aan het Flight Forum goedkoop tanken. Ter vergelijking: de gemiddelde landelijke adviesprijs voor een liter Euro 95 is volgens United Consumers momenteel ruim 2,06 euro. Voor diesel is dat bijna 1,72 euro per liter.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.