Waterstof Green Planet Pesse

Shell opent opnieuw waterstofvulpunt, ditmaal in Pesse

Shell heeft binnen een week tijd een tweede waterstoftankstation geopend. Nadat dinsdag het Shell-tankstation Amsterdam Westpoort werd uitgebreid met een vulpunt voor waterstof, vond woensdag bij Green Planet in Pesse de officiële opening van de ‘Shell Power Dispenser’ plaats.

Tijdens een feestelijke opening werd het waterstoftankstation in het Drentse dorp in gebruik genomen. Het waterstofvulpunt is onderdeel van het Europese project TSO2020, een consortium van partners waaronder het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), New Energy Coalition, EASE, Gasunie, TU Delft, TenneT en Green Planet.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.