Neste en EG Group brengen MY Renewable Diesel op Belgische markt

Neste brengt de duurzame brandstof MY Renewable Diesel ook op de Belgische markt. Dat doet de leverancier van hernieuwbare brandstoffen in samenwerking met EG Group. De lancering volgt na een ‘succesvolle introductie’ twee jaar geleden in Nederland. 

“Deze expansie is een nieuwe, belangrijke stap in de uitvoering van onze wereldwijde groeistrategie. Het verheugt ons om ons aanbod van hernieuwbare producten uit te kunnen breiden naar de Belgische markt. Neste is ervan overtuigd dat alle oplossingen nodig zijn om de uitstoot van de transportsector te verlagen en de uitstoot van de transportsector te ondersteunen als bijdrage aan het Europese doel om rond 2050 een CO2-neutraliteit te bereiken”, zegt Peter Vanacker, ceo van Neste.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.