TinQ Hoensbroek

Uitbreiding netwerk TinQ zet met drie nieuwe locaties gestaag door

Het netwerk van TinQ is de afgelopen maand opnieuw groter geworden. De keten van onbemande tankstations voegde locaties toe in Hoensbroek, Ospel en Berlicum. Daarmee komt het bedrijf steeds dichterbij het beoogde aantal van vierhonderd benzinepompen. 

De locatie in het Limburgse Hoensbroek, gelegen aan de Nieuwstraat, beschikt over pompen voor diesel, Euro 95 en Super Ongelood 98. Het tankstation behoorde voor de omkleuring tot het netwerk van Shell. De nieuwste aanwinst aan Het Gewat in het Noord-Brabantse Berlicum biedt dezelfde brandstoffen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.