Brandende container bij TinQ-tankstation veroorzaakt gevaarlijke situatie

Bij een TinQ-tankstation in het Overijsselse dorp Schuinesloot ontstond woensdag een gevaarlijke situatie toen een kliko naast een LPG-pomp vlam vatte. Omdat de brandweer er op tijd bij was, ontsnapte het dorp volgens de krant De Stentor aan een ramp. 

De brandweerploeg uit Slagharen kreeg om 19.54 uur een melding binnen over een brand bij een container op de kruising van de Herenstraat en de Geert Migchelsweg. Het bleek om een brand te gaan op het terrein van het tankstation. Daar troffen de hulpverleners de brandende container aan.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.