Argos behaalt bijzondere mijlpaal [Video]

Het tweehonderdste tankstation van Argos is een feit. In het Gelderse Zutphen werd deze week de omkleuring van het voormalige Brand Oil-station aan de Oostzeestraat afgerond. Daarmee bereikt Argos wederom een mijlpaal, nadat de teller vorig jaar al 150 locaties aantikte.

De nieuwe Argos-locatie wordt officieel geopend op vrijdag 9 juli. Daarna volgen de hele maand acties om het bijzondere aantal te vieren. Zo geeft Argos in de eerste week van juli tweehonderd cadeaus weg via Facebook en Instagram. Ook maken klanten kans op tanktegoed, bloemen en taart. Op de nieuwste locatie van het merk in Zutphen kunnen klanten op de openingsdag met 25 cent korting tanken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.