Waterstoftankstation Hysolar in Nieuwegein opent 16 juni

Hysolar opent deze maand een waterstoftankstation in Nieuwegein. Vanaf 16 juni kunnen klanten op het terrein van aannemingsbedrijf Jos Scholman terecht voor groene waterstof. De locatie wordt het eerste openbare tankstation in de regio Utrecht waar de duurzame brandstof getankt kan worden. 

Het tankstation is een samenwerking tussen aannemingsbedrijf Jos Scholman, Alied Waters en zusterbedrijf KWR, dat vooraf hielp met het onderzoek en de ontwikkeling. De locatie krijgt twee tankzuilen met aansluitingen van 350 bar voor de zware transportmiddelen en 700 bar voor de personenauto’s.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.