laadplein Kuster Energy Winterswijk

TSG voorziet Kuster Energy van tweede laadplein in Winterswijk

Technical Services Group (TSG) heeft het tweede laadplein voor Kuster Energy in Winterswijk opgeleverd. Op het nieuwe laadplein, gelegen in een woonwijk, staan vier AC-laders met elk een capaciteit van maximaal 22 kW. 

De laadpalen van EVBox werden in een ‘driehoekzuil’ gebouwd, waardoor ze over twee laadpunten beschikken: één aan beide kanten. Onder de tak TSG Charge werkt het bedrijf onder andere aan de installatie en het onderhoud van de laadpalen.

Een paar weken eerder werd het eerste laadplein in de Achterhoekse plaats door TSG opgeleverd. Dat plein bestaat uit zestien laadplekken. De laadpalen hebben daar eveneens een capaciteit van maximaal 22 kW.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.