TotalEnergies logo

Total gaat definitief verder als TotalEnergies

Het Franse Total gaat verder als TotalEnergies. Het plan om de naam te wijzigen bestond al langer, maar ook de aandeelhouders van het bedrijf stemden vrijdag bijna unaniem voor de verandering. Daarmee wordt de ‘strategische transformatie naar een breed energiebedrijf’ ook doorgevoerd in de naam. 

De nieuwe naam en de nieuwe visuele identiteit tonen de koers die het bedrijf naar eigen zeggen vaart. TotalEnergies wordt een breed energiebedrijf dat zich gaat bezighouden met het produceren en aanbieden van energieën die goedkoper, betrouwbaarder en schoner zijn.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.