Argos voegt weer tankstations toe aan netwerk en nadert de tweehonderd locaties

Argos voegde in april drie nieuwe locaties toe aan het netwerk. Het bedrijf kreeg er tankstations bij in Amersfoort, Mildam en Sloten. Daarmee komt het bedrijf steeds dichterbij de mijlpaal van tweehonderd tankstations. 

‘’Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk! Ook in de komende maanden worden weer nieuwe locaties geopend’’, laat het bedrijf weten.

De locatie in Amersfoort is te vinden aan de Nijverheidsweg-Noord. Daar zijn verschillende brandstoffen verkrijgbaar: Euro 95 en 98, diesel en Blauwe Diesel 30. In het Friese Mildam, aan de Schoterlandseweg, zijn alleen Euro 95 en diesel te tanken. Hetzelfde geldt voor de locatie op de Spanjaardsdijk in het eveneens Friese Sloten.

Onlangs maakte Varo Energy, het moederbedrijf van Argos, nog bekend de stekker uit het merk Brand Oil te halen. De tien tankstations van het merk worden allemaal omgekleurd naar Argos. Deze zomer zal de tweehonderdste locatie het groen en blauw van Argos op de luifel krijgen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos voegt weer tankstations toe aan netwerk en nadert de tweehonderd locaties | TankPro.nl

Argos voegt weer tankstations toe aan netwerk en nadert de tweehonderd locaties

Argos voegde in april drie nieuwe locaties toe aan het netwerk. Het bedrijf kreeg er tankstations bij in Amersfoort, Mildam en Sloten. Daarmee komt het bedrijf steeds dichterbij de mijlpaal van tweehonderd tankstations. 

‘’Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk! Ook in de komende maanden worden weer nieuwe locaties geopend’’, laat het bedrijf weten.

De locatie in Amersfoort is te vinden aan de Nijverheidsweg-Noord. Daar zijn verschillende brandstoffen verkrijgbaar: Euro 95 en 98, diesel en Blauwe Diesel 30. In het Friese Mildam, aan de Schoterlandseweg, zijn alleen Euro 95 en diesel te tanken. Hetzelfde geldt voor de locatie op de Spanjaardsdijk in het eveneens Friese Sloten.

Onlangs maakte Varo Energy, het moederbedrijf van Argos, nog bekend de stekker uit het merk Brand Oil te halen. De tien tankstations van het merk worden allemaal omgekleurd naar Argos. Deze zomer zal de tweehonderdste locatie het groen en blauw van Argos op de luifel krijgen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.