MKB Brandstof

‘Mensen hechten veel waarde aan goedkoop tanken’

De applicatie ‘Tanken met MKB Brandstof’ werd al meer dan 100.000 keer gedownload. De parkeer- en laadapp van het bedrijf staat inmiddels op 40.000 mobiele telefoons en de app voor de carwash werd meer dan 20.000 keer geïnstalleerd. “We willen onze deelnemers zo goed mogelijk informeren en tonen waar je gebruik kunt maken van onze diensten’’, verklaart businessmanager Jorn Zijlstra de groei van MKB Brandstof.

Het bedrijf bestaat sinds 2005. MKB Brandstof probeert ondernemers te helpen met hun administratie op het gebied van mobiliteit. Daarbij gaat het naast tanken ook om laden, parkeren en het gebruik van de carwash. “Het idee is dat de ondernemers geen losse bonnetjes meer hebben en hun dure tijd niet kwijt zijn aan de administratie van bonnetjes. Ze krijgen één keer per maand een factuur met de btw-specificaties.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.