Vermeulen tankstation IJsselmuiden

Oliehandel Vermeulen Kampen opent eerste eigen tankstation

Oliehandel Vermeulen Kampen opende deze week een gloednieuw tankstation in het Overijsselse IJsselmuiden. De locatie aan de Manenbergring is de zevende van het bedrijf, maar de eerste die geëxploiteerd wordt onder de eigen naam Vermeulen. 

Directeur Rik Vermeulen is tevreden met de nieuwe locatie: ‘’Ik ben trots. Het is een super resultaat.’’ Klanten kunnen onder de luifel terecht voor verschillende brandstoffen. Naast meerdere soorten benzine en diesel, biedt Vermeulen ook HVO50 en AdBlue aan op het terrein. Hoewel het tankstation nu nog onbemand is, worden er op korte termijn ook een nieuwe shop en een kettingwasstraat van 35 meter aan de locatie toegevoegd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.