Travelcard uitbreiding

Travelcard bereikt ‘magische grens’ van 250.000 tank- en laadpunten

Gebruikers van Travelcard kunnen de tankpas nu bij een kwart miljoen Europese pompstations en laadpunten gebruiken. Het bedrijf ging vorige maand door de ‘magische grens’ van 250.000 acceptatiepunten. Daarvan hebben laadpunten het grootste aandeel: 195.000. De overige 55.000 punten zijn tankstations.

Het aantal aangesloten punten groeide mede door het toevoegen van grote laadnetwerken in Oostenrijk en Zwitserland. Daarbij ging het om 9.200 laadpunten. “In totaal bieden we in Europa nu 195.000 laadpunten, waarvan 70.000 in Nederland”, vertelt directeur Michael de Groot. “Voor zakelijk rijders die benzine of diesel tanken was er al nooit een probleem. Met de tankpas van Travelcard kunnen ze overal terecht. Maar ook de elektrische rijder kan nu met onze laadpas door heel Europa rijden.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.