OrangeGas (OG) uitbreiding Zweden

OG breidt verder uit en brengt aantal locaties in Zweden op zes

Het Nederlandse bedrijf OG (OrangeGas) opende onlangs haar zesde locatie in Zweden. Het gloednieuwe tankstation is te vinden in Färjestaden, op het eiland Öland in de Oostzee. Op de duurzaam ingerichte locatie kunnen klanten terecht voor Bio-CNG. Ook staan er twee snelladers. 

Het tankstation is de eerste van OG op Öland, maar het bedrijf zegt hard op weg te zijn om het Bio-CNG netwerk op het eiland verder uit te breiden. ‘’Met de komst van het station in Färjestaden is OG een serieuze speler geworden in Zweden op het gebied van duurzame brandstoffen. Het is het zesde publieke station in Zweden waar Bio-CNG verkocht wordt en hier blijft het niet bij. Later dit jaar wordt op Öland nog een locatie in Borgholm geopend’’, aldus het bedrijf uit Friesland. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.