Flinke omzetgroei bij Fastned door elektrische auto’s

Fastned zag de omzet in het eerste kwartaal van 2021 met 15 procent stijgen naar 2 miljoen euro. Vorig jaar kwam de omzet in dezelfde periode uit op 1,7 miljoen euro. Het aantal actieve klanten nam met een derde toe naar 55.684. De afzet van duurzame energie groeide met 13 procent naar 3,6 GWh.

Die groei, gerealiseerd ondanks de lockdown in veel landen, werd gesteund door de verdere toename van het aantal elektrische auto’s, meldt het Nederlandse snellaadbedrijf. CEO Michiel Langezaal: “We zijn blij met deze resultaten, hoewel de omzet nog steeds aanzienlijk wordt beïnvloed door voortdurende lockdownmaatregelen.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Ruud Peys

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.