AgriSnellaad laadpaal Zeeland

AgriSnellaad, AgriSneltank en CZAV Brandstoffen vallen voortaan onder CZAV Mobility Group 

De activiteiten van het Zeeuwse CZAV vallen voortaan onder de CZAV Mobility Group. Daarmee zet het bedrijf ‘een stap vooruit in toekomstbestendige en bereikbare mobiliteit’ in het zuidwesten van Nederland. Onder de groep vallen de dochterondernemingen AgriSnellaad, AgriSneltank en CZAV Brandstoffen. 

Het bedrijf is van oudsher een landbouwcoöperatie waarmee gezamenlijk landbouwproducten werden ingekocht en verkocht. Tegelijkertijd ontstonden daarmee ook de eerste tankstations in de regio Zuid-West. Met AgriSneltank exploiteert het bedrijf nog altijd 22 van die tankstations. Daarnaast heeft de onderneming een eigen groothandel voor de in- en verkoop van brandstoffen: CZAV Brandstoffen. In 2018 stapte het bedrijf bovendien in de markt van laadpalen met de formule AgriSnellaad. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.