Greenpoint Van Kessel Milheeze

Greenpoint voegt locatie in Milheeze toe aan netwerk

Greenpoint voegde deze week de elfde locatie toe aan het netwerk. De voormalige BP-locatie in het Noord-Brabantse Milheeze gaat verder als Greenpoint-tankstation. Naast de reguliere brandstoffen kunnen klanten ook duurzamere dieselalternatieven tanken op de locatie aan de Milheesestraat.

Greenpoint Milheeze biedt de brandstoffen TRAXX Zero en HVO20 diesel aan, waarmee het tankstation zich naar eigen zeggen onderscheidt omdat er zowel een CO2-reducerende als een CO2-neutrale dieselsoort in het assortiment zit. HVO is hierbij de fossielarme diesel waarbij de uitstoot met 18 procent zou worden teruggedrongen. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.